Myyjiä kesäksi (12-15h/vko) K-Citymarket Iso Omena, Espoo
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Haluatko kesätöihin maailman vastuullisimpaan kaupan alan yritykseen, jossa kesätyöpaikasta jää käteen muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa hyvä mieli, työkokemus, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa sekä ehkä uran alku lukuisia uramahdollisuuksia tarjoavassa K-ryhmässä.


Uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Siksi emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan rohkeasti töihin tarttuvia, kaupan alasta aidosti innostuneita tekijöitä, joita yhdistää halu ylittää asiakkaidemme odotukset.


Haemme innostuneita myyjiä määräaikaiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Iso Omenassa ylittää asiakkaidemme odotukset. Kysymyksessä on määräaikainen kesätyö ajalla 13.7.-30.9.2020.


Kesätöissä meillä pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla ja opit kokeneemmilta huipputyökavereilta kaupan monipuolisesta tekemisestä. Meillä olet tärkeä osa tiimiämme ja varmistat, että yhteinen arvomme – asiakas ja laatu kaikessa mitä teemme – toteutuu myös kesälomien aikana. Meillä pääset työskentelemään kassalla, sekä tarpeen mukaan tavaranpurku, esillepano- ja asiakaspalvelutehtävissä tavaratalon eri käyttötavaraosastoilla.


Olemme tänäkin kesänä mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa; olemme reilu ja luotettava työnantaja. Meille on selvää, että kaikille kesätyöntekijöillemme tehdään kirjallinen työsopimus ja panostamme työntekijöidemme perehdyttämiseen.


Meillä into ja asenne ratkaisevat, aikaisempi kokemus kaupan alalta ei siis ole välttämätöntä, vaan koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- kiinnostusta kaupan alaan
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
- työtä pelkäämätöntä ja joustavaa asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- kattavan perehdytyksen
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin K-ryhmässä
- hauskat ja innostavat työkaverit
- vastuullisen ja luotettavan työnantajan


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Marja-Leena Silmu, marja-leena.silmu@citymarket.fi
Lähetä hakemuksesi 5.7.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.


Luo oma urapolkusi K-Citymarketissa!


https://www.youtube.com/watch?v=7KhAAP0-aP0


-----------


K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot