(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä keikkatyöhön, Pirkanmaan Osuuskauppa, Sastamala
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020
Miltä kuulostaisi työ, jossa saat itse määrittää, milloin työskentelet? Kaipaako kukkarosi lisätienestiä tai haluatko yhdistää joustavasti työn ja vapaa-ajan? Etsimme nyt Pirkanmaan Osuuskaupan myymälään S-market Sastamalaan

MYYJIÄ KEIKKATYÖHÖN.

Myyjän tehtäviin kuuluvat kaikki päivittäistavarakaupan tehtävät kassatyöstä hyllytykseen. Et pelkää aitoja asiakaskohtaamisia ja saat hymyn tarttumaan asiakkaiden lisäksi myös työkavereihisi. Älä pelkää, mikäli sinulta ei löydy aikaisempaa kokemusta kaupan alalta, asenne ratkaisee ja tarvittaessa saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja työvuorot tulevat sijoittumaan myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti aikaisista aamuvuoroista iltavuoroihin. Työ sopii siis mainiosti henkilöille, jotka pystyvät suunnittelemaan omat aikataulunsa ja ottamaan erilaisia työvuoroja vapaasti vastaan.
Sinulle sopivat työvuoroehdotukset näet helposti myStaff-järjestelmämme kautta. MyStaff- App on ladattavissa myös älypuhelimeen, jolloin voit napata itsellesi työvuoroja missä tahansa, milloin tahansa!

Työsopimus solmitaan StaffPointin sekä työntekijän välille. Tehtävästä maksetaan Kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa mukavine ilta- ja viikonloppulisineen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2020 aikana.


Edellytämme sinulta

Vähintään 18-vuoden ikää
Positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta työhön, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Mahdollisuutta vastaanottaa vuoroja joustavasti


Tarjoamme sinulle

Keikkatyössä pääset työskentelemään eri myymälöissä ja tapaat uusia työkavereita sekä asiakkaita. Tässä sinulle loistava mahdollisuus päästä luomaan uusia kontakteja sekä ikimuistioisia asiakaskohtaamisia
Voit sovittaa työn juuri sinun aikatauluihisi sopivaksi
Mahdollisuuden päästä kehittymään kaupan alan työtehtävissä. Meillä StaffPointilla sinulla on mahdollisuus edetä uralla myös muihin työtehtäviin, kuten erikoistavaraliikkeisiin tai vakituisiin pesteihin
StaffPointin henkilöstöedut


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta S-ryhmän kassatyöstä tai päivittäistavarakaupassa työskentelystä
Veikkausosaamista
Hygieniapassia


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Tuothan hakemuksessasi esille aikaisemman asiakaspalvelu- ja myyntikokemuksen, mistä näet olevan hyötyä tätä tehtävää hakiessasi.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
040-5180650
saara.hook@staffpoint.fi