(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä keikkatyöhön, HOK-elannon myymälät, pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020
Miltä kuulostaisi työ, jossa saat itse määrittää, milloin työskentelet? Kaipaako kukkarosi lisätienestiä tai haluatko yhdistää joustavasti työn ja vapaa-ajan? Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle HOK-elannon myymälöihin

MYYJIÄ KEIKKATYÖHÖN

Työtä on tarjolla myymälöiden tarpeen mukaan, ja näet sinulle sopivat vuoroehdotukset MyStaff-järjestelmämme kautta, johon pystyt myös päivittämään käytettävyytesi. MyStaff App on ladattavissa myös puhelimeen, joten voit napata itsellesi vuoroja missä tahansa, milloin tahansa!

Työvuorot sijoittuvat myymälöiden aukioloajoille aikaisista aamuista myöhäisempiin iltoihin sekä jopa satunnaisiin yövuoroihin. Toivomme siis, että aikataulusi ovat joustavat ja tarpeen vaatiessa voisit lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla.

Myymälät, joihin sinulla on kauttamme mahdollisuus päästä, sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla.

Työsopimus tehdään StaffPointin kanssa ja töistä maksetaan Kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa mukavine ilta- ja viikonloppulisineen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2020 aikana.


Edellytämme sinulta

Vähintään 18-vuoden ikää
Positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta työhön sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Mahdollisuutta vastaanottaa vuoroja joustavasti


Tarjoamme sinulle

Keikkatyössä pääset työskentelemään eri kaupoissa ja tapaat uusia työkavereita sekä asiakkaita. Tässä on sinulle loistava mahdollisuus päästä luomaan uusia kontakteja sekä ikimuistoisia asiakaskohtaamisia
Paljon työmahdollisuuksia eri aikoihin hyvien kulkuyhteyksien varrella
Voit sovittaa työn juuri sinun aikatauluihisi sopivaksi
Mahdollisuuden päästä kehittymään kaupan alan työtehtävissä. Meillä Staffpointilla sinulla on mahdollisuus edetä uralla myös muihin työtehtäviin, kuten erikoistavaraliikkeisiin tai vakituisiin töihin
Staffpointin henkilöstöedut


Arvostamme

Aiempaa kokemusta S-ryhmän kassatyöstä tai päivittäistavarakaupassa työskentelystä
Veikkausosaamista
Hygieniapassia


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna. Lähetämme haastattelukutsun sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi, myös roskapostikansiota!


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi