Myyjiä Kaaren Giganttiin
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Haemme energisiä MYYJIÄ Kaaren Gigantin myymälään vakituiseen työsuhteeseen! 

Työtehtävän kuvaus

Myyjän tehtävässä vastaat aktiivisista myyntitilanteista, sekä onnistuneista asiakaspalvelukohtaamisista myymälässä. Myyntiä tehdään yli osastorajojen, ja myymälämyyjä kartoittaa ja täyttää asiantuntemuksella asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta kodinkone myynnistä, mutta se katsotaan eduksi. Pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisissa myynnin työtehtävissä ja kaikkiin tehtäviin saat kattavan koulutuksen. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Kaaren myymälä on uusi, ja se avattiin kesällä 2021. Tässä tehtävässä pääsetkin osaksi uutta ja nuorekasta työyhteisöä ja samalla rakentamaan työyhteisön kulttuuria omalla toiminnallasi! Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 08.00 - 21.00 välille, lauantaisin klo. 9.00 - 19.00 välille ja sunnuntaisin 11-19 välille. Työpaikka sijaitsee Kaaren Kauppakeskuksessa Kannelmäessä. Työtunnit ovat neuvoteltavissa tilanteesi mukaan, avoimet paikat sopivat hyvin siis opiskelijoille sekä isompia viikkotuntimääriä etsiville.

Työssä menestyy henkilö, joka on sosiaalinen ja tulee hyvin toimeen asiakkaiden kanssa. Hektiset työpäivät edellyttävät hyvää paineensietokykyä sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Olet joustava, innovatiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja ja luot ympärillesi hyvää energiaa, mikä ei jää huomaamatta myymälään astuvilta ihmisiltä. Yllät huippusuorituksiin osana tiimiä, mutta toisaalta osaat johtaa itseäsi tehokkaaseen työhön myös itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle:

- Kattavan palkallisen perehdytyksen
- Monipuoliset työtehtävät
- Viihtyisän työympäristön ja mukavan tiimin tueksi
- Motivoivan bonusjärjestelmän
- Hyvät etenemismahdollisuudet 

Toivomme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja luontevaa ongelmanratkaisukykyä
- Nopeaa oppimiskykyä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta etua
- Katsomme eduksi myös aiemman työkokemuksen myyntityöstä

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa, ja tehtävässä työllistyy suoraan Gigantin palkkalistoille.

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää soita numeroon 040 689 3200.

Toimeksiantajan kuvaus

Gigantti on osa Norjalaista Elkjøp-konsernia ja yksi suurimmista kodinelektroniikan myyjistä Suomessa. Toimipisteitä on Suomessa 40 ja ne työllistävät noin 700 henkilöä. Palvelukokonaisuuden täydentämiseksi Gigantti tarjoaa lisäpalveluina myös tuotteiden kotiinkuljetuksen, asennuspalvelut ja tuoteturvan.

-Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot