(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Jysk- myymälöihin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Nyt Jyskyy ja Jytisee! Rekrytoimme useita kokoaikaisia ja osa-aikaisia työntekijöitä upouusiin JYSK-myymälöihin pääkaupunkiseudulle! Tässä tehtävässä pääset hyppäämään myyntityöhön huonekalujen, sisustustuotteiden, täkkien, tyynyjen ja kodintekstiilien pariin. Halutko mukaan tiimiin?

JYSKissä pääset voittajajengiin! Haluamme koota uusiin myymälöihin mahtavan huipputiimin, joka puhkuu positiivista henkeä, tarttuu tarmolla haasteisiin ja lyö asiakkaat ällikällä. Yhteistyön kulttuuri on JYSKissä vahva: tässä työssä pääset kirittämään kaveria parempiin myyntisuorituksiin ja juhlimaan onnistumisia yhdessä.

JYSKissä pääset myymään! Päiväsi JYSKin myyjänä ovat täynnä vaihtuvia asiakastilanteita, tuotteiden esittelyä ja suosittelua sekä tietenkin kauppojen tekemistä. Toivomme, että olet kotonasi asiakaspalvelun ja myynnin parissa, työskentelet tehokkaasti nopeatempoisessa työympäristössä ja haluat päästä käsiksi työhön, jossa hyvästä tuloksesta myös palkitaan.

JYSKissä pääset kehittymään! Etsimme tehtävään tositarkoituksella myyjiä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan työhön pidemmäksikin aikaa. JYSKissä työntekijöistä pidetään hyvää huolta, ja sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja päästä urallasi eteenpäin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan täysin tunnein (37,5 h/viikko). Tarjolla on myös osa-aikaisia, 20h/vko työsuhteita. Työt alkavat heinäkuun aikana kattavalla perehdytyksellä, ja pääset tositoimiin uusien myymälöiden avautuessa elokuussa. Uusia myymälöitä on avautumassa sekä REDI-kauppakeskukseen, Itikseen että Forumiin, joten kerrothan hakemuksessasi missä haluaisit mieluiten työskennellä! Kerro myös oletko kiinnostunut kokoaikaisesta vai osa-aikaisesta työstä. Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa, ja vastaa hakemusten käsittelystä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Katso alta vielä esimakua siitä, mitä myyjän työ JYSKissä pitää sisällään, ja lähetä hakemuksesi pian!

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys, suomen kielen taito, Asiakaspalvelu