(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä joulusesonkiin, Plantagen, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
Loistaako asiakaspalvelutaitosi, kuin kukkakedon kaunein kasvi? Haluatko olla luomassa erinomaisia asiakaskohtaamisia samalla kehittäen ammatillista osaamistasi? Pidätkö kasvien tuomasta hyvästä fiiliksestä? Mikäli vastasit kyllä, jatka ehdottomasti lukemista! Etsimme nyt asiakkaallemme Plantagenille Vantaalle

SESONKIMYYJÄÄ

Työ on sesonkiluontoinen joulukuun puolesta välistä jouluun asti. Työtunteja on sesonkiaikana tarjolla vähintään 15h/viikko, mutta työtä voi olla tarjolla enemmänkin myymälän tarpeen mukaan. Sesongin jälkeen sinulla on mahdollisuus jäädä keikkatyöhön StaffPointin kautta Plantagenille sekä muihin asiakasyrityksiin.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kassatyöskentely sekä asiakkaiden neuvonta. Saat työn alussa kattavan koulutuksen tehtävään, mutta katsomme eduksi, mikäli sinulla on jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelusta tai kassatyöskentelystä.


Edellytämme sinulta

Iloista ja sosiaalista asiakaspalveluasennetta
Oma-aloitteista otetta työhön
18-vuoden ikää
Sujuvaa suomen kielen taitoa, eduksesi on jos osaat lisäksi englantia tai ruotsia


Tarjoamme sinulle

Kaupan alan TES palkkauksen
Mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista
Kaupan alan kokemusta erikoisliikkeessä
Joustavat työajat ja sesongin aikana voit tehdä työllistyä isommillakin työtunneilla


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, jatkoon valituille henkilöille lähetetään kutsut sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi, myös roskapostikansiota. Jatkoon valituille henkilöille pidetään ryhmähaastattelu Plantagenilla viikolla 46.

Haluatko saada lisätietoa kaupan alan tehtävistä ja työnhakuun liittyvistä asioista? Seuraa meitä Instagramissa palvelupelaa


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi