Myyjiä joulusesonkiin Croppille
LPP Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Rakastatko muotia ja ihmisten kanssa työskentelyä? Haluatko olla osa energistä ja hektistä työympäristöä? Haluatko vaikuttaa työaikoihisi ja valita itse työvuorosi? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Hyppää mukaan LPP:n menestystarinaan!

Etsimme aktiivisia ja innokkaita myyjiä joulusesonkiin 1.12.2021-26.1.2022 väliselle ajalle 20h/vko työsopimuksella. Halutessasi myös jatko saattaa olla mahdollinen tämän jälkeen. Työskentelypaikkanasi toimii LPP:n myymälä Cropp kauppakeskus Mall Of Triplassa, Pasilassa.

Myyjänä tehtävänäsi on myydä brändiä ja tuotteita asiakkaille. Varmistat omalla toiminnallasi, että asiakkaat palaavat myymälään takaisin yhä uudelleen. On erittäin tärkeää, että nautit asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa työskentelystä. Pidät myymälän kunnossa ja siistinä yhdessä muun tiimin kanssa sekä suoritat muita päivittäisiä myymälän työtehtäviä. Myyjänä työskentelet osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vähittäiskaupan alalta tai myynnin parista.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

• Parhaan mahdollisen shoppailukokemuksen tarjoaminen asiakkaille

• Brändin ja tuotteiden myyminen asiakkaille samalla rakentaen kestäviä asiakassuhteita

• Kassatyöskentely tehokkaasti ja vastuullisesti

• Varastotiimin ja visuaalisen tiimin toiminnan tukeminen

• Tuotteiden hälytys ja laputus

• Yhdessä muun tiimin kanssa myymälän tulostavoitteiden saavuttaminen

Toivomme, että olet helposti lähestyttävä ja osaat muokata omaa asiakaspalvelutyyliäsi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tässä roolissa sinun tulee pysyä rauhallisena ja ammattitaitoisena kiireisissäkin tilanteissa. Haluat kehittää itseäsi ja sinulla on aito intohimo muotiin. Hyvä suomen kielen ja perustason englannin kielen taito ovat vaatimuksia tehtävässä menestymiselle. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan 10,08€/h-13,51€/h, riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta. Työvuorot vaihtelevat monipuolisesti klo 06-21.30 välillä, painottuen kuitenkin ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Paikat sopivat myös hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Innostuitko? Valintoja tehdään jo hakuaikana , joten haethan paikkaa pikaisesti!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisesta linkistä Baronan rekrytointijärjestelmän kautta tai hae nopeasti muutamassa minuutissa chatbotin avulla!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot