(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä ja myyntipäälliköitä
Suomen Ilmanvaihtosaneeraus

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2017

Haemme nyt Suomen parhaita myyjiä ja myyntipäälliköitä!

Tiesitkö, että Suomessa on tilastojen mukaan arviolta yli 600.000 kotia, joiden sisäilman laatu ei täytä ilmanvaihdon suositusarvoja?

Suomen Ilmanvaihtosaneeraus on kotimainen ilmanvaihtoalan yritys, joka on erikoistunut kiinteistöjen ilmanvaihdon saneerauksiin. Olemme kehittäneet kiinteistöjen ongelmiin täysin uudenlaisia ratkaisuja, jotka parantavat merkittävästi omakotitalojen ilmanvaihtoa ja sen laatua.

Suomalaisten kotien korjausvelka kasvaa vauhdilla ja markkina on valtava. Toimivalla ilmanvaihdolla on merkittävä vaikutus kotien viihtyisyyteen, terveellisyyteen sekä kiinteistön kuntoon.

Asiakaskohderyhmämme on vanhojen omakotitalojen omistajat, joiden kodeissa on painovoimainen ilmanvaihto.

Haemme nyt koko Suomeen positiivisella asenteella varustettuja palvelumyynnistä kiinnostuneita myyjiä ja myyntipäälliköitä.

Edellytämme sinulta tuloksellista näyttöä myyntiosaamisestasi tai kovaa halua kehittyä huippumyyjäksi. Olet sosiaalinen ja positiivinen tiimipelaaja, joka ymmärtää systemaattisen työskentelyn hyödyt ja arvon päivittäisessä tekemisessä.

Tarjoamme sinulle laadukkaan perehdyttämisen sekä ainutlaatuisen ilmanvaihtokonseptin, joka tarjoaa loistavan ansainnan. Tarjoamme energisen ja kasvuhakuisen työyhteisön, jonka keskeinen tavoite on tuottaa asiakkaillemme arvoa ja pitää kiinni asiakaslupauksestamme.

Palkkaus perustuu pohjapalkkaan sekä palkitsevaan provisiojärjestelmään. Voit halutessasi työskennellä myös yrittäjänä ja luoda oman alueellisen myyntiorganisaation.

Hakeminen:

Lähetä hakemus ja CV. Perustele, miksi haluat tehdä tätä työtä ja osoita meille omat vahvuutesi. Hakuaika: 28.8.2017 mennessä sähköiset (pdf) hakemukset osoitteeseen
Sähköposti: jani.kanerva@kasvupolut.fi
Merkitse sähköpostin aihe kenttään: SIS rekry/oma nimesi.

Tiedustelut työnantajayrityksestä tai työtehtävästä:
Torsti Parkkila Puh: 044-994 4051. Sähköposti: torsti.parkkila@ilmanvaihtosaneeraus.fi

http://www.ilmanvaihtosaneeraus.fi