(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Holiday Club Resort Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018Työn kuvaus:
  Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Club Resorts Oy:llä on 32 lomakohdetta, joista 24 sijaitsee Suomessa. Ruotsissa on kaksi kohdetta ja Espanjassa kuusi. Suomen kohteista seitsemässä on myös kylpylähotelli, Ruotsissa niitä on yksi. Holiday Clubilla on yhteensä 1059 hotellihuonetta ja 2 172 lomahuoneistoa.
Lisätietoja: www.holidayclubresorts.com/fi/Etsimme nyt asiakkaamme toiminnan kasvaessa MYYNTIHENKILÖITÄ Tampereen tiimin vahvistukseksi kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja mahdollisuus kehittyä myynnin ammattilaiseksi

 
Etsimme aktiivisia, kehittymishaluisia ja tuloshakuisia henkilöitä. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella asiakasta sekä kunnianhimoista asennetta.  Nautit uusien ihmisten tapaamisesta ja itsesi likoon laittamisesta Paineen alla kykenet dynaamiseen tekemiseen ja tähtäät tuloksiin.. Tehtävä ei edellytä alan koulutusta, mutta kokemus myyntitehtävistä katsotaan eduksi. Ennen kaikkea etsimme persoonaa ja asennetta, joka haluaa menestyä tehtävässään ja sitoutua osaksi mahtavaa työporukkaa.
 
Myyjänä tulet tapaamaan potentiaalisia asiakkaita, joiden kanssa Holiday Clubin markkinointitiimi on jo sopinut sinulle tapaamisen. Saat työhön kattavan perehdytyksen. Tämän lisäksi saat jatkuvan tuen sekä valmennuksen omalta tiimiltäsi ja esimieheltäsi.  Holiday Club Resorts Oy tarjoaa työntekijöilleen mahtavat edut, erittäin kilpailukykyisen palkan sekä provisiomallin kautta mahdollisuuden edetä vieläkin parempiin ansioihin. Aloitusvaiheessa turvattu ansiotaso 3000€ / kk.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen alan ammattilaisten parissa. Pääset osaksi rentoa ja positiivista työporukkaa sekä kehittämään omaa osaamistasi. Saat taustalle koko myyntitiimin tuen, kannustavan palkkauksen sekä työsuhde-edut.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä puh: 0405753208. Laitathan hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian.Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sanna Heikkilä, 0405753208


Toimipaikka:  Tampere