(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Herttoniemen Prismaan Helsinkiin
Prisma Herttoniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Haemme maaliskuussa 2020 avattavaan Prisma Herttoniemeen myyjiä Baronan kautta määräaikaisiin työsuhteisiin. Prisma Herttoniemi sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella.

Töitä on tarjolla 20h/vko ja työvuorot voivat sijoittua kaikkiin kaupan aukioloaikoihin, joten sinulla on mahdollisuus ja halu työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Työt aloitetaan hyllytystöillä, mutta avauksen jälkeen työnkuvaan kuuluu myös muut päivittäistavarakaupan työtehtävät kuten kassatyöskentely. Pystythän sitoutumaan töihin helmikuun alusta syyskuun loppuun asti.

Edellytyksenä on aiempi S-kassakokemus ja muista kaupan alan työtehtävistä on sinulle hyötyä, mutta tärkeintä on aito kiinnostus kaupan alalla työskentelyä kohtaan, asiakaspalveluhenkisyys ja oma-aloitteinen työskentelyote.

Tässä työssä sinulle tarjoutuu mahdollisuus tehdä keikkaa kauttamme myös muissa HOK-Elannon ketjuissa sekä mahdollisuus työllistyä HOK-Elannon kirjoille määräaikaisen työsuhteen päätyttyä.

Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään 18-vuoden ikää. Tehtävissä palkkaus kaupan alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemus jo tänään! Käsittelemme hakemuksia tammikuun aikana ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.