(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Finlaysonin pop-up -myymälään!
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018
Finlayson Oy
Vuonna 1820 perustettu kodintekstiilejä valmistava Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Skotlantilainen James Finlayson tupsahti vuonna 1820 Tampereelle, jossa silloin oli pari tuulen pieksemää tupaa ja valjastamaton koski. Muutaman vuosikymmenen kuluttua samalla paikalla oli Pohjoismaiden suurin teollinen yritys, jolla oli oma kirkko, sairaala, koulu ja palokunta. Tänä päivänä Finlaysonilla ollaan vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa yrityksen historiaa, on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin sen varhaiset omistajat. Finlaysonilla on Suomessa yhteensä 23 omaa myymälää, neljä shop-in-shopia sekä useita pop up -myymälöitä sesonkiaikaan. Lisäksi tuotteita on saatavilla verkkokaupasta sekä hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan.
Toimenkuva
Etsimme nyt oma-aloitteista ja aurinkoista myyjätiimiä joulusesonkiin Lahden Trioon avattavaan pop up -myymälään!

Myyjän työtehtäviin kuuluvat myynnin ja asiakaspalvelun lisäksi mm. tuotteiden esillepano, tavaroiden vastaanotto, myymälän yleisen siisteyden ylläpito, myymälän avaaminen ja sulkeminen sekä tilitykset. Tärkeimpänä tehtävänä palvelet asiakkaita asiantuntevasti ja autat heitä löytämään sopivat tuotteet heidän tarpeisiinsa. Pääset olemaan myös mukana pop up -myymälän rakentamisessa alusta asti, mikä mahdollistaa laajan tutustumisen koko konseptiin jo heti alkumetreiltä.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö on vastuullinen ja palveluhenkinen persoona, joka kykenee sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhteen hiileen puhaltamiseen tiimissä. Hoidat työt aina pilke silmäkulmassa ja omaat aurinkoisen olemuksen, joka tarttuu myös asiakkaaseen! Lähestyt rohkeasti asiakkaita ja uskallat tuoda myös omia ideoitasi esille.
Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista. Erityisesti arvostamme can do -asennetta ja motivoitunutta sekä vastuullista työotetta. Mikäli sinulta löytyy lisäksi visuaalista silmää ja olet innostunut kodin sisustuksesta, saatat olla etsimämme henkilö!
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tunnettujen ja laadukkaiden tuotteiden parissa yhdessä mukavan ja myyntihenkisen porukan kanssa! Työaika määräytyy myymälän aukiolojen mukaan, joten olethan valmis tekemään kaikenlaisia vuoroja. Työtuntien määrä on sopimuksen mukaan n. 10-20h/viikko. Työsuhde alkaa viikolla 45 ja päättyy 31.01.2019.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja voisit sopia tehtävään, käy täyttämässä hakemus heti sivuillamme www.vmp.fi. Jos sinulla on jo hakemus meillä, soita 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Kerro meille, miksi juuri sinä voisit olla etsimämme myyjä! Muistathan lisätä hakemukseesi myös CV:n mukaan. Toimithan pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!
Kesto
tammikuun 2019 loppuun
Lisätietoja
Vilma Ahola, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.10.2018 mennessä.