(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Finlaysonille Pop Up myymälään
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Etsimme osa-aikaisia myyjiä Finlaysonin PopUp -myymälään Kokkolaan sesonkiluonteiseen työhön.

Finlayson avaa sesongin aikaan noin 20-30 kpl kausimyymälää. Siksi etsimmekin nyt osa-aikaisia myyjiä Kokkolan Finlaysonin PopUp -myymälään sesonkiluonteiseen työhön. Myyjien sopimustuntimäärät ovat 4-25h/vko. Palkkaus on Kaupan TES:in mukaan.

Työajat asettuvat kauppakeskuksen aukiolon mukaan, joten olethan valmis tekemään vuoroja kaikkina viikonpäivinä pääsääntöisesti iltaisin.

Työ edellyttää itsenäistä otetta ja vastuullista asennetta omaan työpanokseen. Parhaiten myynti- ja asiakaspalvelu sujuvat reippaalla ja rohkealla asenteella mutta myös osaamisella. Myyjänä hoidat myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä sekä huolehdit tavaran vastaanotosta, tuotteiden esillepanosta sekä myymälän yleisestä siisteydestä yhdessä tiimin kanssa. Hyvät tietotekniset taidot auttavat sinua työssäsi: käytät muun muassa sähköpostia raportoimiseen ja ohjeistuksien seuraamiseen sekä kassan käyttö ja tilitykset kuuluvat päivittäiseen arkeesi.

Etsimme oma-aloitteisia ja kokemusta omaavia myyjiä, joilla on halua olla läsnä myymälän päivittäisessä arjessa osana myyntihenkistä tiimiä. Olet joustava ja työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että tiimin kanssa yhdessä. Lisäksi olet kiinnostunut kodin sisustuksesta ja myynti sekä asiakaspalvelu ovat sinulle sydämen asia. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tuotteemme, tarinat tuotteiden ja kuosien takana sekä kantaaottavat kampanjat saavat meidät itsemmekin innostumaan aina uudestaan. Tervetuloa mukaan tekemään maailmasta hieman parempi paikka olla ja elää meille kaikille. Jos tunnet inspiroituvasi ympäristöstämme ja haluat lisää kokemuksia monipuolisista myyntitehtävistä, hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Kuulisimme Sinusta mielellämme mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään pikaisesti.