(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Finlayson Kauniainen
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Etsimme osa-aikaisia myyjiä Kauniaisen Grani Finlaysonin pop-up -myymälään sesonkiluonteiseen työhön.

Tule mukaan Finlaysonin joulusesonkiin! Etsimme nyt osa-aikaisia myyjiä ja vastuumyyjää Kauniaisen Finlaysonin pop up -myymälään sesonkiluonteiseen työhön, eri sopimustuntimäärillä noin 5-25h/vko. Työajat asettuvat myymälän aukiolon mukaan, joten olethan valmis työskentelemään vuoroissa joustavasti. Palkkaus menee Kaupan TESin mukaan. Työt alkavat heti 2.12. perehdytyksellä ja pop up myymälän rakentamisella, Työt jatkuvat tammikuun loppuun saakka.

Työ edellyttää itsenäistä otetta ja vastuullista asennetta omaan työpanokseen. Vuoroissa työskennellään paljon yksin, joten aiempi kokemus myymälätyöstä katsotaan eduksesi. Parhaiten myynti- ja asiakaspalvelu sujuvat reippaalla ja rohkealla asenteella, mutta myös osaamisella. Myyjänä hoidat myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä sekä huolehdit tavaran vastaanotosta, tuotteiden esillepanosta sekä myymälän yleisestä siisteydestä. Hyvät tietotekniset taidot auttavat sinua työssäsi: käytät muun muassa sähköpostia raportoimiseen ja ohjeistuksien seuraamiseen, sekä kassan käyttö ja tilitykset kuuluvat päivittäiseen arkeesi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Etsimme oma-aloitteisia ja kokemusta omaavia myyjiä, joilla on halua olla läsnä myymälän päivittäisessä arjessa ja asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Olet joustava ja työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että tiimin kanssa yhdessä. Lisäksi olet kiinnostunut kodin sisustuksesta, tai ehkä olet jo työskennellyt tekstiilimaailman parissa.

Tuotteemme, tarinat tuotteiden ja kuosien takana sekä kantaaottavat kampanjat saavat meidät itsemmekin innostumaan aina uudestaan. Tervetuloa mukaan tekemään maailmasta hieman parempi paikka olla ja elää meille kaikille. Jos tunnet inspiroituvasi ympäristöstämme ja haluat lisää kokemuksia monipuolisista myyntitehtävistä, hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Kuulisimme sinusta mielellämme pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.