(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä eri osastoille Lahden tavarataloon
Bauhaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme nyt alkuvuodesta 2020 avattavaan Lahden tavarataloomme tavarataloon energisiä
 
 MYYJIÄ ERI OSASTOILLE

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Keskimääräinen viikkotyöaika sovitaan erikseen tehtävään valittavien henkilöiden kanssa.

Tavaratalojemme valikoimasta löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi on erittäin tärkeää, että asiakas saa BAUHAUSista asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Positiivisen asiakaskokemuksen tuottaminen onkin myyjän työn tärkeimpiä tehtäviä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla rautakauppa-alan ammattilainen meille tullessasi, vaan koulutamme sinut tehtäviisi. Jatkuva tuotekoulutus sekä työtovereiden tuki varmistavat sen, että tuotteet ja tehtävät tulevat kyllä tutuiksi, kunhan vain oma asenne on kohdallaan. Edellytämme kuitenkin, että asiakaslähtöisyys ohjaa ajatteluasi ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Jos näiden lisäksi meillä myytävät tuotteet ovat sinulle tuttuja joko aikaisemman työsi, koulutuksesi tai vaikkapa harrastuksesi kautta, siitä voi olla hyötyä. Samoin siitä, jos sinulla on jo kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä. Trukin ajotaito on plussaa. Kaikilta työntekijöiltämme edellytämme valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakavaraisessa, kasvavassa kaupan alan yrityksessä, sekä mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavassa työyhteisössä!

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 22.9. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja haastattelut pidetään viikoilla 41-46. Työ alkaa tammikuussa 2020. Ilmoitamme kaikille hakijoille viimeistään siinä vaiheessa, kun rekrytointiprosessi on päättynyt.