(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä (Digiman Oy, Tampere)
Digiman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018
Asiakkaamme mobiililaitehuoltoja tarjoava Digiman Oy avaa uuden toimisteen Ratinan kauppakeskukseen 19.4.2018! Etsimme nyt heille MYYJIÄ vakituisiin, osa-aikaisiin (min. 30h/vko) työsuhteisiin Pirkanmaalle. Työntekijä tekee vuoroja Digimanin toimipisteissä; Prisma Kaleva, Prisma Lielahti, Ideapark ja Ratina.

Myyjän tehtäviin kuuluu asiakastiskillä työskentely, sekä monipuoliset myymälän ylläpitoon liittyvät tehtävät, kuten huoltotöiden vastaanottaminen ja luovuttaminen, tarvikkeiden järjestely ja tilaaminen sekä myymälän yleisestä viihtyvyydestä huolehtiminen.

Odotamme hakijalta:
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
- Kiinnostusta tekniikkaa kohtaan
- Valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Aikaisempi kokemus mobiililaitteiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys tehtävässä menestymiseen. Digiman Oy arvostaa työhönsä aidosti sitoutuvia, pitkäaikaisia työntekijöitä.

Mikäli olet etsimämme reipas ja työtä pelkäämätön tekijä vailla mielekästä työtä, laita heti hakemus oheisen linkin kautta! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Tampere, HR-asiantuntija Ninni Virolainen, +358 40 018 0952.

Digiman Oy on vuodesta 2000 toiminut mobiililaitteiden korjaukseen ja lisätarvikemyyntiin erikoistunut vahvasti paikallinen yhtiö, joka palvelee niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. ”Tarjoamme asiantuntevaa puhelin ja tabletti huoltoa sekä laadukkaita lisätarvikkeita. Huolto- ja myymäläkonseptimme perustuu kasvokkain tapahtuvaan paikalliseen palveluun hyvällä kauppapaikalla, joten meille on helppo tulla asioimaan.”