(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä asiakkaallemme Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018Työn kuvaus:
  Siesta Group Oy myy, suunnittelee, valmistaa ja asentaa laadukkaita kotimaisia Siesta-lasiterasseja asiakkaiden tarpeisiin. Jatkamme 1990-luvulta lähtöisin olevan Siesta-lasiterassien valmistuksen perinnettä. Siestan tuotteet ja palvelut ovat aina asiakkaalle yksilöityjä mittatilausratkaisuja, jotka on toteutettu asiakasta kuunnellen. Meidät tunnetaan laadukkaista tuotteista, asiakaslähtöisestä toiminnasta sekä viimeistellystä työn jäljestä.

Tyytyväisiä Siesta-lasiterassin omistajia on jo tuhansia eri puolilla Suomea.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt MYYJIÄ Tampereelle

Työtehtävänäsi on aktiivinen btoc-myyntityö omalla alueellasi. Olet idearikas ja aktiivinen asiakashankinnassa ja verkostoidut luontevasti alueellasi. Vastaat myyntiprosessista itsenäisesti aina jälkimarkkinointiin asti varmistaen tyytyväisen asiakkaan. Tuotteinasi ovat laadukkaat, kotimaiset Siesta-lasiterassit.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta myyntityöhön ja asiakaslähtöistä otetta työskentelyyn. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja tulosten saavuttamisesta. Odotamme sinulta perusymmärrystä rakentamisesta. Eduksesi katsomme aiemman myynnin työkokemuksesi.

Tarjoamme sinulle laadukkaat, kotimaiset tuotteet, kattavan koulutuksen ja kannustavan palkkausmallin.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi  25.2.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula


Toimipaikka:  Tampere