Myyjiä, Alepa Postipuisto, Helsinki, HOK-Elanto
HOK-Elanto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Alepa on liikkeiltään nopea naapuri, joka tervehtii ja juttelee. Tämä pääkaupunkiseudulla toimiva pienmyymäläketju tarjoaa asiakkailleen laajat korttelitoiveilla höystetyt valikoimat.

Moi!

Lähde avaamaan Minjan ja Terhin kanssa uutta, paljon odotettua Alepaa aivan uudelle Postipuiston asuinalueelle Pohjois-Pasilaan! Jos ehdotus kuulostaa mielestäsi hyvältä, voisiko uusi, upea Alepa Postipuisto olla sinun työpaikkasi syyskuun 2021 alusta alkaen? Ennen avausta myymälä pitää saada priimakuntoon asiakkaille, joten työsuhteesi alkaisi elokuun puolivälistä.

Emme odota, että olisit yli-ihminen, joka osaa tai oppii kaiken heti, vaan kaipaamme tiimiimme reippaita, toisiaan tukevia, rohkeita ratkaisijoita, jotka palvelevat asiakkaamme iloisella mielellä ja oma persoona pelissä joka päivä. Työtä riittää, mutta hymy ei hyydy kiireenkään keskellä.

Jos tykkäät tehdä töitä ihmisten parissa, asiakkaiden kanssa jutustelu ja ongelmien ratkominen tulee sinulta luonnostaan, sekä saat nopeilla kohtaamisillakin asiakkaalle aikaan hyvän fiiliksen ja oot lisäksi vielä kiva työkaveri, niin hae meidän tiimiin! Töitä tehdään meillä aina pieni pilke silmäkulmassa.

Asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, salaattibaarista sekä paistopisteestä huolehtiminen ja kassatyö kuuluvat jokapäiväisiin työtehtäviin kaikilla. Jos siis et vielä näitä kaikkia osaa, niin ei hätää, me kyllä opetetaan!

Me kaivataan kuitenkin sulta ketteryyttä kehittyä, sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Töissä ei meillä ikinä olla yksin vaan aina työkaverin kanssa.

Mahtavassa myymälässämme tulee olemaan valmistuessaan mm. pikakassat, runsas ja tuore paistopiste, tuoremehupiste, salaattibaari sekä Kaffekulma. Myymälän aukioloajat ovat maanantaista lauantaihin 6:30-23 ja sunnuntaina 9-23.

Myymäläpäällikkö Minja, apulaispäällikkö Terhi ja muut mukavat työkaverit ovat mainiossa paketissa myös mukana. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Hae heti, jos tunnistat itsesi tekstistä!

Oletko Sinä yksi meistä? Haemme porukkaamme 18 vuotta täyttäneitä myyjiä 15-37,5h/vko sopimuksilla.

Vielä yksi juttu - HOK-Elannolla/S-ryhmällä muuten poikkeuksellisen erinomaiset henkilökuntaedut!

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 15-37,5h/vko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot