(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä (5-15h/vk) The Athlete’s Foot Tripla, Helsinki
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

OSA-AIKAISIA MYYJIÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN (5-15h/viikko) THE ATHLETE’S FOOT TRIPLA, HELSINKI


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja myyntityöstä? Olet tunnollinen ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa.


Haemme innostuneita osa-aikaisia myyjiä määräaikaiseen työsuhteeseen (5-15h/viikko) huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Triplan myymälässämme ylittää asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Tehtävä on määräaikainen kausiapulainen kevät ja kesäsesonkiin 31.07.2021 asti.


Odotamme sinulta:
- reipasta ja vastuullista otetta työhön
- valmiutta työskennellä kaikissa kaupan työtehtävissä
- valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
- vähintään 18-vuoden ikää


Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.


Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden kehittyä sneakereiden ja katumuodin ammattilaiseksi
- mukavan työporukan
- K-ryhmän henkilöstöedut


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. The Athlete’s Foot on osa Keskon vapaa-ajan kauppaa. Muut Keskon Vapaa-ajan kaupan ketjut ovat Intersport, Budget Sport ja Kookenkä.


Lähetä hakemuksesi 01.03.2021 mennessä oheisen linkin kautta.


The Athlete’s Foot toimii urheilullisten vapaa-ajankenkien eli sneakereiden sekä katumuotihenkisten vaatteiden jälleenmyyjänä yli 500 myymälässä yhteensä 30 maassa. The Athlete’s Footista löydät aina uusimmat ja ajankohtaisimmat sneakerit ja katumuotihenkiset vaatteet maailman johtavilta urheilu- ja katumuotimerkeiltä.