Myyjiä (3kpl) kesäksi K-Supermarket Suvituuli, Sysmä
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Myyjiä (3kpl) kesäksi K-Supermarket Suvituuli, Sysmä


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneita myyjiä huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus K-Supermarket Suvituulessa ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet motivoituneen kauppiaspariskunnan ja henkilökunnan kanssa. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Viikkotyötuntimäärä on sovittavissa yksilöllisesti ja ensisijaisesti haemme työntekijöitä kesä-elokuulle.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- Vähintään 18-vuoden ikää, (myös yksi työpaikka löytyy alle 18-vuotiaalle, mutta jo 15 vuotta täyttäneelle).


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Miika Ihander sähköpostitse.
Lähetä hakemuksesi 28.2 mennessä osoitteeseen miika.ihander@k-supermarket.fi


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
-----------

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot