(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä (30h/vko) kesäksi K-Market Suvilahti, Koulukatu ja Vanha Vaasa, Vaasa
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ VAASAAN K-MARKET SUVILAHTEEN, KOULUKADULLE JA VANHAAN VAASAAN. HAUSSA 4-5 KESÄTYÖNTEKIJÄÄ, N. 30 H/VKO


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus kaupoissamme ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa vain muutaman kilometrin päässä Vaasan keskustasta. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- Ruotsin kielen taitoa
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- Vähintään 18-vuoden ikää
- kykyä työskennellä kaikkina aikoina ja tarvittaessa muissakin pisteissä


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
- n. 30 h/vko sopimusta


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä ovat määräaikaisia kesätöitä ajalle 1.5.2021 – 30.9.2021, tai sovitusti
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Timo Niemelä sähköpostitse osoitteessa timo.niemela@k-market.com
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen timo.niemela@k-market.com 28.2.2021 mennessä.
Paikat täytetään heti, kun sopivat kesätyöntekijät löytyvät!


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.