Myyjiä (30-34h/vko) kesäksi K-Citymarket Rauma
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme Myyjiä kesäksi K-Citymarket Raumalle, elintarvikeosastolle (30-34h/vko) toukokuusta elokuun loppuun


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko työn, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan työntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneita myyjiä elintarvikepuolelle huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Raumalla ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa aivan Rauman keskustasta. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.
Mahdollisuus aloittaa muutamalla päivällä jo ennen toukokuuta, esim. aamuisin verkkokaupan keräilyssä ja /tai viikonloppu-/iltatöillä.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää
- mahdollisuutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
- hygieniapassi on plussaa


Työ kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla.


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Työntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Olemme savuton työpaikka.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtäviin haemme kausityöntekijöitä, sekä työntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsopimuksiin.
Lähetä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä sähköpostiin tiina.vainio(a)citymarket.fi.
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot