(Poistunut julkaisusta)

Myyjä/sisustusmyyjä
Vepsäläinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja tehokkaita sisustusmyyjiä Tampereelle, Jyväskylään ja pääkaupunkiseudulle

Sisustusmyyjänä olet asiakaskokemuksen tärkein lenkki. Vastaat asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Ymmärrät erilaisten ihmisten tarpeita ja osaat innostua yhdessä asiakkaiden kanssa ja auttaa heitä tekemään juuri heille oikeita löytöjä laadukkaasta valikoimastamme. Työntekijänä olet tehokas ja järjestelmällinen. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja haluat oppia uutta sekä soveltaa oppimaasi myös käytännössä.

Asiakaspalvelu, tilausten tekeminen ja muut myynnin tehtävät kuuluvat olennaisesti itsenäiseen ja monipuoliseen työhösi. Autat asiakkaitamme löytämään heille soveltuvat ratkaisut ja huolehdit, että asiakas saa erinomaista ja nopeaa palvelua myös tilauksensa jälkeen.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta/kokemusta, työkokemusta myyntityöstä, itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Persoonana olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, haluat kehittyä ja oppia uutta. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, kuten myös Microsoft Dynamics NAV -ohjelmiston osaaminen sekä kiinnostus sisustusalaa ja designia kohtaan.

Tarjoamme: 

- vakituisen työsuhteen hyvillä työsuhde-eduilla, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän
- kilpailukykyisen ja tulosperusteisen palkkauksen
- hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- kattavan perehdytyksen, ison organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen mikko.vuorela@vepsalainen.com. Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävistä saat arkisin Mikko Vuorelalta klo 10-18 numerossa 040 3496 000.