(Poistunut julkaisusta)

Myyjäksi venemyymälään
Maritim Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Oletko kiinnostunut kesätyöstä myymälätehtävissä Helsingin Lauttasaaressa? Pidätkö asiakkaiden avustamisesta ja omaat jo jonkinlaista aikaisempaa venetuntemusta? Tässä voisi olla juuri sinulle hieno kesätyöpaikka alan asiantuntijayrityksessä!

Etsimme asiakkaallemme Oy Maritim Ab:lle reippaita myyjiä venemyymälään tulevan kevään ja kesän ajaksi. Tässä tehtävässä toimit noin 10 henkilön työtiimissä myymälässä ja avustat asiakkaita esimerkiksi etsimällä heille myymälästä oikeita tuotteita. Palvelet asiakkaita iloisella ja reippaalla asenteella ja pyrit löytämään heidän ongelmiinsa ratkaisut. Haemme henkilöä, joka on oma-aloitteinen, palvelualtis ja positiivinen – pienen kiireenkin keskellä. Haluat tarjota asiakkaalle miellyttävän asiakaskokemuksen ja auttaa heitä parhaasi mukaan. Omaathan myös jonkinlaista aikaisempaa venetuntemusta.

Työt tässä tehtävässä alkavat huhtikuun 2020 aikana ja kesto on elokuun puoleen väliin saakka. Työvuorot ovat arkisin sekä lauantaisin päivävuorossa klo 9-18 välillä.

Tarjoamme hakijalle mukavan kesätyöpaikan hyvällä sijainnilla päivävuorotyön parissa. Sinun ympärilläsi työskentelevät huippukollegat ja alan asiantuntijat, joilta saat päivittäisessä työssäsi tukea.

Kiinnostuitko paikasta? Paikkoja on avoinna useampi ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian!