Myyjäksi Uudenkaupungin Lidliin! (20 h/vko)
Lidl Suomi Ky

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Lidl on kaupan alan inspiroiva häirikkö, joka haluaa toimia rohkeasti ja vastuullisesti. Työympäristönä haluamme olla iloinen paikka, jossa vauhti usein kiihtyy, mutta kaveria ei jätetä. Töitä tehdään tosissaan, mutta ei tosikkoina. Raumantien varressa sijaitseva Uudenkaupungin myymälämme etsii nyt myyjää. Mutta se ympäripyöreistä rekrytointilauseista, annetaan Uudenkaupungin myymäläpäällikön kuvailla myymälän työilmapiiriä:

”Kuten useammissa myymälöissä, aukioloaikojen ulkopuolella meillä raikaa musiikki. Parhaiten meidän työtä ja työporukkaa kuvaa Portion boys ft. Matti ja Teppo kappale ”Vauhti kiihtyy”. Mitä pidemmälle viikko etenee, sitä enemmän taas tsemppaamme toisiamme. Huumori on meillä aika huonoa, mutta se ei palvelualan pyörteissä olleelle tule varmaan yllätyksenä. Kyllä tämä porukka on todellista priimaa, heitä on kunnia johtaa.”

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Suurin toiveemme on hyvä asenne. Meille hyvä asenne tarkoittaa sitä, että henkilö on valmis oppimaan, kysyy aktiivisesti apua ja on peruspositiivinen tyyppi. Olemme työssämme asiakkaita varten, mutta haluamme yhtä lailla olla kivoja työkavereita toisillemme. Esimerkiksi asiakasmääriin ja kiireeseen emme voi aina vaikuttaa. Mutta se, miltä meistä tuntuu kiireen keskellä, on tiimin käsissä.
  • Aiempi kokemus kaupan alasta on toki plussaa, mutta me voimme myös opettaa kaiken tarpeellisen.
  • Olet valmis fyysiseen työhön, sillä sitä tämä toden totta on.

 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan. Maksamme kaikille myyjillemme 1,5 % Lidl-lisää TES:n tuntipalkan päälle; lisät kasvavat työvuosien myötä.
  • Monipuolisia työtehtäviä myymälän eri osastoilla.  Aluksi aloitat tietenkin perusasioista, mutta taitosi karttuvat nopeasti. 
  • Reilun ja vakaan työnantajan. Pidämme työntekijöistämme huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, kattavalla työterveyshuollolla ja suunnitelmallisella perehdytyksellä. 
  • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen. Osa haluaa vain piipahtaa kaupan alalla, moni jää pidemmäksi aikaa. Niin tai näin, kokemus nopeatahtisesta, joustavuutta ja paineensietokykyä vaativista tehtävistä on mahtava rivi missä tahansa ansioluettelossa. Lidlillä esihenkilötehtäviin voi myös edetä verrattain nopeasti. 

 

Tule työkaveriksemme!

Nyt ei muuta, kun musat täysille ja hakemuksen tekoon. Kerro vaikka mitä itse teet, kun vauhti kiihtyy, miten saat kansan viihtymään tai millaisesta tunnelmasta saat parhaiten kiinni. Toimithan nopeasti sillä mekään emme halua tippua kyydistä, vaan käsittelemme hakemuksia ja teemme jatkovalintoja jo hakuaikana. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot