Myyjäksi Fortumin sähkömyyntitiimiin!
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Rainmaker <3 Fortum 

Rainmaker ja Fortum ovat olleet myynnin kumppaneita menestyksekkäästi jo kymmenen vuoden ajan. Fortum on Suomen suurin sähköyhtiö ja valittu useasti Suomen luotettavimmaksi sähköyhtiöksi. Rainmaker on myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilainen ja alan markkinajohtaja Suomessa. A match made in heaven! Rainmakerilla myymme Fortumin sähkösopimuksia monikanavaisesti myyntipisteillä ja puhelimitse kuluttaja-asiakkaille, sekä puhelimitse, videopalavereissa ja tarvittaessa henkilökohtaisissa tapaamisissa yritysasiakkaille. Meillä voitkin saada myyntityöhön erinomaisen koulutuksen ja mahdollisuuksia edetä urallasi aloittelijasta vaativiinkin myyntitehtäviin. 

B2C- Myyjän työtehtävä 

Tässä B2C -myyjän tehtävässä kontaktoit puhelimitse kuluttaja-asiakkaita kartoittaen sähkönkulutustarpeen ja mitä asioita asiakas arvostaa sähköyhtiön valinnassa. Käytössäsi on Fortumin vaikuttava tuotekokonaisuus sekä luotettava brändi. Tavoitteenasi on myydä kuluttajille sähkösopimuksia sekä lisäpalveluita. Onnistumista työssäsi mitataan myyntimäärien ja asiakkaille tuotetun lisäarvon kautta. 

Mitä odotamme sinulta 

Jos tavoitteenasi on kehittyä myynittyössä sekä asiakkaiden kohtaamisessa, oli sinulla sitten aiempaa kokemusta myynnistä tai ei, on meillä tarjota työtehtävä juuri sinulle! 

Fortumin kuluttaja -myyntiin etsitään Oulun tiimiin menestyksennälkäisiä ihmisiä, joilla tavoitteet ohjaavat omaa tekemistä ja joilta löytyy myös pelisilmää tiimipeliin. 

Myyntityö antaa arvokasta tietoa sekä taitoja monelle eri työalalle, missä ikinä omat tavoitteesi sitten ovatkaan tulevaisuudessa. Meillä Rainmakerilla on myös tarjota urapolku myynnin ja asiakaskohtaamisten parissa. Myyntityö sopii mainiosti sinulle, joka haluat haastaa itseäsi sekä kehittyä myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilaiseksi. Avaimet ja koulutuksen saat tähän meiltä, kun tuot mukanasi asenteen ja oppimishalun! 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Meillä pääset osallistumaan Rainmakerin korkeatasoiseen myynnin koulutukseen ja työsuhteen aikana valmennamme sinusta myynnin ammattilaisen. Tarjoamme työssä kiinteän pohjapalkan ja hyvän ansaintamahdollisuuden provisioilla. Keskimääräinen tuntiansio tavoitteen mukaisella tuloksella on 16-18 € tunnissa. Työtä tehdään arkisin 18-37,5 tuntia viikossa. Meillä onnistuessasi sinulla on mahdollisuus edetä uralla Fortumin yritysmyyntiin ja jopa Fortumin Account Managerin tehtäviin. Tuemme sinua onpan class="NormalTextRun SCXW64727669 BCX0">Kiinnostuitko?  

Olen Markus Rainmakerilta ja haastattelen ihmisiä tehtävään jo hakuaikana. Voit jättää yhteystietosi rekrybotillemme, tai olla yhteydessä minuun Whatsappin kautta tai soittamalla minulle numeroon 040 7147991. Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”. 

Paikkakunta: Oulu 
Aloitus: 9.3.2021 
Työajat: 18-37,5h/vko (09:00-20:00 välissä 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425147
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu