(Poistunut julkaisusta)

Myyjä/hyllyttäjä osastolle, Prisma Sello, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
Etsitkö fyysistä työtä, jossa pääset käyttämään tarkkuuttasi hyllytystyössä? Oletko asiakaspalveluhenkinen myyjä, joka mielellään huomioi asiakkaan? Etsitkö työtä, jossa pystyt vaikuttamaan omiin työvuoroihin? Etsimme nyt Sellon Prismaan osastoille hyllytys- ja asiakaspalvelutehtäviin

MYYJIÄ

Työtehtäviisi kuuluu kuorman purku, tuotteiden hyllytys, osastoiden siistinä pitäminen sekä asiakaspalvelu. Pääset työssäsi kehittämään myyjän taitoja ja samalla kerryttämään kallisarvoista työkokemusta. Työvuorot sijoittuvat myymälöiden aukioloajoille aikaisista aamuista myöhäisempiin iltoihin sekä jopa satunnaisiin yövuoroihin. Toivomme siis, että aikataulusi ovat joustavat ja tarpeen vaatiessa voisit ainakin joskus lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla.

Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja se solmitaan StaffPointin sekä työntekijän välille. Pystyt itse vaikuttamaan työvuoroihisi, joten tämä työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai muun työn ohelle. Työ alkaa syys-lokakuun aikana kattavalla perehdytyksellä. Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan TES palkkausta, mukavine ilta- ja viikonloppulisineen.

Kauppakeskus Sello sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa, vain 15 minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta.


Edellytämme sinulta

Ripeää työotetta
Tarkkuutta ja kykyä ajatella loogisesti
Työ on melko fyysistä, joten edellytämme hyvää fyysistä kuntoa
Mahdollisuutta työskennellä joustavasti kaupan eri aukioloaikojen mukaisesti


Tarjoamme sinulle

Liikuntaa työn ohessa
Joustavan työn hyvien kulkuyhteyksien varrelta
StaffSPECIAL henkilöstöedut
Mahdollisuuden kehittää omia taitoja myyjän roolissa


Arvostamme

Aiempaa kokemusta hyllytystyöstä
Myyjän työtaustaa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna. Lähetämme haastattelukutsun sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Jatta Kronman
Palvelukoordinaattori
jatta.kronman@staffpoint.fi
Ruoholahdenkatu 14
00180 Helsinki