(Poistunut julkaisusta)

Myyjä/asiakaspalvelija Espooseen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haluatko toteuttaa laadukasta asiakaspalvelua ja myyntiä pienessä, mutta tehokkaassa tiimissä? Etsimme asiakasyrityksellemme Gerdmans Oy:lle Espooseen reipasta ja motivoitunutta asiakaspalvelutyöntekijää/myyjää. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta työssä hyvin pärjäävällä työntekijällä on mahdollisuus myös rekrytoitua Gerdmansin omille listoille.

Gerdmans Oy myy yrityskalusteita. Työ sisältää puhelinpalvelun ja chatin hoitoa yritysasiakkaille sekä enenevässä määrin myös yksityisasiakkaille. Työpaikka sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, metroasemalta on työpaikalle lyhyt matka. Työ on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja työvuorot sijoittuvat klo 8-16 välille.

Toivomme sinulta palveluhenkistä ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä näppäriä tietoteknisiä taitoja. Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä on eduksi, mutta asenteesi ja tapasi toimia ratkaisevat. Ruotsin kielen hyvä puhe-ja kirjoitustaito on tehtävässä välttämätöntä.
Yrityksen tavarantoimittajat ja logistiikkaosasto sijaitsevat Ruotsissa, ja he vastaavat yhteydenottoihin vain ruotsiksi.

Tarjoamme sinulle työn mukavassa ja rennossa työporukassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työstä maksetaan palkkaa 2000-2400 €/kk työntekijän kokemuksen mukaan. Palkkataso nousee työntekijän mahdolllisesti rekrytoituessa Gerdmansin omille kirjoiille. Työ alkaa 1.3.2021.
Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si Adeccon järjestelmän kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli haethan tehtävää mahdollisimman pian. Hakua Adeccolla hoitaa HR-konsultti Ville Löfman ville.lofman@adecco.fi