Myyjä
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Call Waves Solutions Oy on ulkoistetun asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Toimipisteemme sijaitsevat Varkaudessa, Kuopiossa, Mikkelissä ja Helsingissä. Olemme kasvaneet alalla jo kahdenkymmenen vuoden ajan ja kehittyneet alamme suunnannäyttäjäksi Suomessa. Call Waves on luotettava palvelujen tuottaja, kehittäjä sekä reilu työnantaja. Meillä työntekijät viihtyvät ja noudatamme ICT-alan työehtosopimusta. Haluamme pitää henkilöstöstämme hyvää huolta ja siitä syystä panostamme jatkuvasti työyhteisön hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.  

 

Call Waves etsii nyt riveihinsä energisiä

 

MYYJIÄ

sähkömyynnin työtehtäviin, Helsinkiin.

Tehtävänäsi on lähtökohtaisesti kontaktoida vanhoja asiakkaita puhelimitse, kartoittaa asiakkaiden tarpeet sähkösopimuksen päivittämiselle ja tarjota tarpeisiin sopivaa energiaratkaisua. Työskentely tapahtuu lähtökohtaisesti hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilan toimistolla, mutta myös etätyö on mahdollista. Työtä voit tehdä tilanteesi mukaan joko osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti. Go On toimii rekrytointikumppanina ja työllistyt suoraan Call Wavesin omaan organisaatioon.

 

Menestyäksesi työssä toivomme sinulta:

-Energistä asiakaspalveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

-Hyviä tiimityöskentelytaitoja

-Sujuvaa suomen kielen osaamista

-Uskallusta tarttua rohkeasti luuriin

-Vähintään 17 vuoden ikää

 

Tarjoamme sinulle:

-Joustavan työn asiantuntevassa organisaatiossa

-Työtä koko- tai osa-aikaisesti oman tilanteen mukaan

-Hyvän työporukan ja osaavan työympäristön

-Kattavan perehdytyksen

-Toimiston hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa

-Etätyömahdollisuuden jo kokeneemmille työntekijöille

- ICT-alan työehtosopimuksen mukainen tuntipalkka + provisio, provisioiden avulla palkkasi voi nousta jopa 16-17 €/tunti

 

Kiinnostuitko? Hieno juttu! Laita hakemus alla olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten ei kannata odotella hakuajan päättymistä. Lisätietoja tarvittaessa sinulle antaa Go On Helsingin Miia Peltonen maanantaisin klo 10-14 välillä p. 020 779 8893.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446748
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki