(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Musti ja Mirri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Myyjä Kotkan Mustiin ja Mirriin 11h/vko

Tervetuloa Mustilaumaan! Olemme Pohjoismaiden suurin ja ammattitaitoisin lemmikkitarvikeketju, ja tunnettuja loistavasta asiakaspalvelusta. Me teemme lemmikkien ja niiden perheiden elämästä helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa.

Millaista on myyjän työ Mustissa ja Mirrissä?

"Musti ja Mirri ei ole kuin mikä tahansa kauppa, vaan eläinihmisten kohtaamispaikka. Asiakkaiden pulmien ratkominen on äärimmäisen palkitsevaa. Minulla on ilo ja kunnia olla tukena nelijalkaisten asiakkaideni arjessa – sillä jokainen kuono on loistavan palvelun arvoinen.

Voin päästää luovuuteni valloilleen luomalla uusia esillepanoja tai päivittämällä myymälän sometilejä. Mikäli haluan skipata kuntosalin tällä(kin) viikolla, nappaan vastuun isoimpien ruokasäkkien hyllyttämisestä. Kun haluan haastaa itseäni, otan hoitaakseni myymälätapahtuman järjestämisen. Mustissa ja Mirrissä mahdollisuudet ovat rajattomat ja jokainen idea on esittämisen arvoinen. "

- Manta, Mustin ja Mirrin myyjä

Lue lisää myymälätyöstä täältä

Toivomme sinulta

Arvostamme työntekijöissämme intohimoista suhtautumista eläimiin, mutkatonta suhdetta myymiseen ja kykyä tarttua myös myymälän fyysisiin tehtäviin. Sinulla pitäisi olla joustavuutta tehdä töitä silloin, kun asiakkaat meitä tarvitsevat – myös iltaisin ja viikonloppuina. Alan koulutukselle ja kokemukselle heilutamme aina häntää! Edellytämme myyjitämme vähintään 18 vuoden ikää. Tunteja on mahdollisesti tarjolla lähimyymälöissä, kuten Loviisassa ja Kouvolassa, mikäli olet valmis työskentelemään muissakin liikkeissä.

Miksi kannattaa liittyä Mustijengiin?

Vastassa on motivoitunut, positiivinen ja huippuhauska työyhteisö. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa työtäsi ja koko Mustiketjua. Kohtaat joka päivä paljon karvaisia asiakkaita ja voit tuoda myös oman nelijalkaisesi mukaan töihin. Saat myös Mustin ja Mirrin uramahdollisuudet (katso uratarinoita) ja hyvät henkilökuntaedut.

Työ alkaa 03.05. tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen kesätyö 05.09.2021 asti. Toivomme, että voit sitoutua kesätyöhön koko määräaikaisuuden ajaksi.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä 03.03. mennessä. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmämme kautta tulleet hakemukset.