(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ouluun 

ENERGISTÄ JA AKTIIVISTA MYYJÄÄ

Asiakasyrityksemme on suomalainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita sänkytuotteita niin koteihin kuin yrityskäyttöön. Tuotteiden valmistus tapahtuu Suomessa turvallisista ja haitta-aineettomista materiaaleista. Asiakasyrityksen arvoihin kuuluukin erityisesti puhtaat materiaalit, ihmisten hyvinvointi ja suomalaisuus. Tuotevalikoima sisältää kaiken tarvittavan makuuhuoneisiin taatakseen laadukkaan ja hyvän unen. 

Myyjän tehtäviä:

Asiakasyrityksemme toiminnan kasvaessa myyntitiimi tarvitsee vahvistusta!  

Myyjänä tehtäviisi kuuluvat ovelta ovelle tapahtuvat suoramyyntitehtävät. Asiakashankinta koostuu myyjän omista kontakteista ja suosituskäynneistä. Saat käyttöösi yrityksen pakettiauton, jolla pääset kiertämään sovittuja myyntialueita. 

Saatat olla etsimämme myyjä, jos olet: 

-asiakaspalvelutaitoinen ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot,

-olet ahkera ja itseohjautuva, 

-aktiivinen ja menestyksennälkäinen, 

-kehittymishaluinen ja et pelkää tarttua haasteisiin 

Edellytämme: 

-suomen kielen erinomaista taitoa 

-ajokorttia 

Aiempaa kokemusta alalta ei edellytetä, mutta odotamme hakijoilta edellä mainittuja kriteerejä sekä aitoa kiinnostusta myyntialaa kohtaan. Saat huippuluokan jatkuvan koulutuksen sekä päivittäisen tuen tiimiltä ja esimieheltä. Pääset tekemään töitä osana huipputiimiä, pilke silmäkulmassa, ja niin asiakkaita kuin työkavereita arvostaen. Tarjoamme myös rennon työyhteisön ja työyhteisön, jossa työilmapiiri sekä työtyytyväisyys ovat huipputasolla! 

Koko ajan kasvavan yrityksen ja monipuolisten työtehtävien ansiosta pääset kehittymään työssä todelliseksi myynnin ammattilaiseksi!

Olisiko tämä myyjän paikka juuri sinun? Lähetäthän heti hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen www.rekrydiili.fi sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Henri Roivas p. 040 198 2985.