Myyjä
Rusta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Avaamme keväällä uuden Rusta-tavaratalon Hämeenlinnaan. Haemme nyt myyjiä myymälä- ja kassatyöhön, sekä vastuumyyjiä mm. puutarhaan ja varastotehtäviin. Työskentely Rusta-tavaratalossa on vauhdikasta, vaihtelevaa ja hauskaa. Kaikki työpäivät ovat erilaisia! Työskentelet erilaisten tehtävien parissa ja kannat vastuusi joka päivä.

Myyjän tehtävät:

  • asetat asiakkaan ja myynnin aina etusijalle sekä autat saavuttamaan ja ylittämään asetetut myynti- ja kannattavuustavoitteet
  • työskentelet tehokkaasti kassalla, esillepano-, hinnoittelu- ja varastotehtävissä
  • ylläpidät aktiivisesti järjestystä ja siisteyttä

Tehtävässä tarvitset

Odotamme hakijalta reipasta palveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä myyjän työssä. Olet positiivinen tiimipelaaja, jolle asiakaspalvelu on intohimo. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta kaupan alan työstä. Rustan myyjän tärkein ominaisuus on kuitenkin oikea asenne!

Tarjoamme

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia ja sopimustunnit vaihtelevat 10-30h/viikko riippuen työtehtävästä. Tehtävät alkavat 18.1.2021. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä erimittaisissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Perehdytämme kaikki työntekijät huolellisesti työtehtäviin.

Arvomme

Rustan arvot ovat Yksinkertaisuus, Rohkeus, Sitoutuminen ja Yhdessä. Rustan arvot toimivat tärkeänä ohjenuorana päivittäisessä työskentelyssä. Arvojemme avulla voimme jatkaa kasvua menettämättä joustavuutta, fokusta tai alkuperäisiä juuriamme.

Hae paikkaa

Olisiko tämä sinulle sopiva toimenkuva? Jätä hakemuksesi 2.12.2020 mennessä. Aluepäällikkö Tero Veikkola (tero.veikkola@rusta.com) antaa tarvittaessa lisätietoja tehtävistä.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot