(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Stadium Outlet Lappeenranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Sinä aktiivisesta elämästä innostuva, energinen myyjä! Nautitko myymisestä hymy huulilla? Oletko innokas oppimaan uutta myymälätyöstä ja urheilutuotteista?

Oletko myynnistä ja asiakaspalvelusta innostuva henkilö, jolla on annettavaa esimerkiksi lajiosaamiseen tai rakkaaseen harrastukseen liittyen?

Etsimme asiakkaamme Stadium ja Stadium Outlet -myymälöihin Lappeenrantaan motivoituneita, asiakaspalveluhenkisiä ja kokeneita myyjiä keikkatyöhön, joilla on halu etsiä asiakkaan tarpeeseen ne sopivimmat tuotteet. Työssä pääset olemaan oma-aloitteinen, ja varmistat asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun aktiivisuudellasi ja ystävällisyydelläsi. Joukkueen kanssa opit hurjaa vauhtia uutta, mutta toivomme että sinulla on jo jonkin verran kokemusta myymälätyöstä.

Taidot ja vaatimukset:

-Kiinnostus ihmisiin ja asiakkaisiin

-Ratkaisukeskeinen ja positiivinen ajattelumalli

-Itsenäisyys, energisyys ja aktiivisuus

-Halu oppia ja kehittyä jatkuvasti

-Erinomaiset vuorovaikutustaidot

-Asiakaslähtöisyys, ystävällisyys ja palveluhenkisyys

-Yhteistyökyky ja taito jakaa omaa osaamistaan

Pääset työskentelemään koko myymälässä, toimit osana tiimiä vaihtelevissa työtehtävissä, kuten vaatteiden, kenkien ja urheilutuotteiden myyjänä, kassalla sekä tuotteiden purkamisen ja täytön parissa. Työ on monipuolinen ja vaatii herkkää pelisilmää koko joukkueelta. Työtehtävät vaihtelevat myymälöiden kesken, joten työpisteen mukaan saat kattavan perehdytyksen.

Työnantajana toimii Barona. Työ on keikkaluonteista, vuorot painottuvat ilta- ja viikonloppu vuoroihin. Toivomme sinulta joustavaa asennetta keikkailuun, voitkin kartuttaa tunteja ja osaamista eri myymälöissä liikkuvalla asenteella. Työtunteja sinulle kertyy asiakkaan tarpeen mukaan ja palkkaus on kaupan Tes: in mukaan.

Työt alkavat perehdytyksellä, jonka jälkeen olet valmis hyppäämään Stadiumin tiimeihin mukaan.

Hae mukaan aktiiviseen joukkueeseemme! Toimi nopeasti, sillä järjestämme haastatteluita jo hakuaikana. Seuraile sähköpostiasi, koska seuraavaan vaiheeseen kuuluvat videohaastattelut.