(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Go On Oulu etsii kasvavaan joukkoonsa

MYYJIÄ.

Etsimme sekä huoltoasemaosaajia että kassamyyjiä päivittäistavarakauppoihin. Etsimme työntekijöitä useiden eri asiakkaidemme palvelukseen Oulun alueelle, sekä lähikuntiin. Huoltoasemille toivotaan valmiita osaajia, eli hallitset niin veikkauskoneen kuin kassapäätteenkin, tulet toimeen asiakkaiden kanssa etkä pistä pahaksesi välillä piipahdusta keittiön puolella, missä autat pienissä keittiötehtävissä. Huomioithan, että huoltoasemat voivat olla myös öisin auki. Kassamyyjiksi toivotaan sekä valmiita osaajia että innokkaita oppijoita.

Kerrothan meille hakemuksessasi tarkan osaamisesi lisäksi tarkemmin toiveitasi esimerkiksi vuorotyön, palkan, sekä työaikojen tiimoilta. Meidän kauttamme voit työllistyä määräaikaisiin osa- tai kokoaikaisiin työsuhteisiin, joista sinulla on mahdollista työllistyä halutessasi jopa vakituisiin työsuhteisiin.  

Tarjoamme Sinulle:

- Elämäntilanteeseesi sopivia työvuoroja

- Monipuolisia tehtäviä kannustavassa työympäristössä

- kilpailukykyisen, osaamisesi mukaisen palkkauksen

- mahdollisuuden työllistyä uudelle alalle

Laitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Ensihaastattelu voi tapahtua myös videon välityksellä, joten tarkkailethan sähköpostiasi tätä varten! Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Anu Vähäsöyrinki, puh. 040 058 0352 sekä Ronja Järvelä, puh 040 054 8811.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.