(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme suorarekrytointina

MYYJÄÄ

vahvistamaan yrityksen nykyistä myyntitiimiä. Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut tamperelainen lasialan yritys, jossa tehtäväsi on myydä yrityksen lasituotteita B2B-puolella.

Toivomme, että sinä innostut myynnistä ja sinulla on aitoa halua auttaa asiakkaita heidän tarpeitansa kuunnellen. Luonteeltasi olet aktiivinen, itseohjautuva ja kestät kovaa painetta.

Toivomme sinulta aikaisempaa myyntikokemusta ja näyttöä tuloksenteosta. Tärkeintä on kuitenkin, että olet hyvä tyyppi ja haluat tehdä työssäsi tulosta.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Jos palat halusta tehdä kauppaa ja hoitaa asiakassuhteita asiakaslähtöisesti, lähetä hakemuksesi nettisivuiltamme palkkatoiveineen 28.8.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrydiilin RD-myyntivastaava Noora Pyymäki p. 040 196 4760.