(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Havi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

KOKOAIKAISTA JA OSA-AIKAISIA MYYJIÄ HAVI OUTLET LOHJALLE

 

Haemme positiivisella asenteella varustettuja myyjiä työsuhteeseen Lohjalle avattavaan Havi Outlettiin. Työssä myymälässä olet lähellä asiakasta, joten toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta asiakaspalvelu-, kassa-, ja myymälätyöstä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asiakaspalvelu asenne, energisyys, joustavuus sekä reipas ote tarttua asioihin.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat asiakaspalvelun ja myynnin parissa. Huolehdit myös myymälän siisteydestä ja yleisilmeestä, tuotteiden hinnoittelusta sekä tavaran purkamisesta. Asiakaspalvelijana myymälässä olet vastuussa asiakaskokemuksesta sisustuksellisten tuotteiden parissa. Roolissasi olet osa myymäläverkostoamme. Myymälä avautuu syyskuussa Lohjan ABC liiketiloihin.

 

Mitä voit tuoda tiimiimme?

Etsimme innostunutta ja positiivista henkilöä, jolla on kokemusta myyntityöskentelystä. Omaat kaupallisen ajattelutavan ja asiakaspalveluhenkisen asenteen. Olet tottunut myös itsenäiseen työskentelyyn.


Edellytämme sinulta:

- Aiempaa myymälä työskentely kokemusta

- Kiinnostusta sisustustuotteita ja kodin tekstiilejä kohtaan

- Tunnollisuutta, huolellisuutta ja tarkkuutta

- Myyntihenkisyyttä, kaupallista ajattelua ja intohimoa hyvään asiakaspalveluun

- Kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä

- Hyvää suomen- sekä englannin kielen taitoa ja muu kielitaito isoa plussaa

 

Miksi valita Havi?

Tulet työskentelemään osana innovatiivista ja lämminhenkistä organisaatiota. Tarjoamme valittavalle henkilölle mielenkiintoisen myyntitehtävän kotimaan johtavan tuotemerkin sekä muiden kotimaisten brändien kanssa. Saat kehittyä ja kasvaa dynaamisessa sekä tavoitehakuisessa yrityksessä.

Valmiina tunnelmalliseen työympäristöön? Lähetä hakemus!

Jos tehtäväkuvaus kuvasi juuri Sinua, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 23.8.2020 mennessä otsikolla ”Myyjä Havi Outlet Lohja 2020 ” sähköpostiosoitteeseen silva.mattila@havi.fi Etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivia henkilöitä tehtävään. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella pe 7.8. klo 12-14 tai ke 12.8. klo 10-12 /Silva Mattila, Puh. 010 843 4315