(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Rusta Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haemme myyjiä Lohjan uuteen tavarataloon

Avaamme syksyllä uuden Rusta-tavaratalon Lohjalle. Haemme nyt myyjiä myymälä- ja kassatyöhön. Työskentely Rusta-tavaratalossa on vauhdikasta, vaihtelevaa ja hauskaa. Kaikki työpäivät ovat erilaisia! Työskentelet erilaisten tehtävien parissa ja kannat vastuusi joka päivä.

Myyjän tehtävät:

  •     asetat asiakkaan ja myynnin aina etusijalle sekä autat saavuttamaan ja ylittämään asetetut myynti- ja kannattavuustavoitteet
  •     työskentelet tehokkaasti kassalla, esillepano-, hinnoittelu- ja varastotehtävissä
  •     ylläpidät aktiivisesti järjestystä ja siisteyttä


Tehtävässä tarvitset

Odotamme hakijalta reipasta palveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä myyjän työssä. Olet positiivinen tiimipelaaja, jolle asiakaspalvelu on intohimo. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta kaupan alan työstä. Rustan myyjän tärkein ominaisuus on kuitenkin oikea asenne!

Tarjoamme

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia ja sopimustunnit vaihtelevat 10-30h/viikko riippuen työtehtävästä. Tehtävät alkavat 10.8.2020. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä erimittaisissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Perehdytämme kaikki työntekijät huolellisesti työtehtäviin.


Arvomme

Rustan arvot ovat Yksinkertaisuus, Rohkeus, Sitoutuminen ja Yhdessä. Rustan arvot toimivat tärkeänä ohjenuorana päivittäisessä työskentelyssä. Arvojemme avulla voimme jatkaa kasvua menettämättä joustavuutta, fokusta tai alkuperäisiä juuriamme.

Hae paikkaa

Olisiko tämä sinulle sopiva toimenkuva? Jätä hakemuksesi 2.8.2020 mennessä. Myymäläpäällikkö Taija Hirvilahti (taija.hirvilahti@rusta.com) antaa tarvittaessa lisätietoja tehtävistä.