(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

MYYJÄ

Asiakkaamme hakee oma-aloitteista ja aktiivista MYYJÄÄ vastaamaan tuotteidensa myynnistä tuote- ja palvelukonseptin mukaisesti. Kyseessä on yritys, jonka portfoliosta löytyy mm. turvallisuusalan tuotteita, sekä monia muita välillisesti ihmisten turvallisuuteen vaikuttavia tuotteita (mm. erilaisia käsidesinfiointiaineita).

Arvostamme myynnin kokemusta sekä aktiivista otetta työhön. Viihdyt myös kattavan tuotevalikoiman parissa, etkä pelkää laittaa itseäsi likoon myydessäsi tuotteita ympäri Suomea.

Palkkaus on mallia peruspalkka + provisio, niin, että provision painotus on suuri. Tehdystä työstä ja hyvistä tuloksista on mahdollista ansaita itselleen hyvä toimeentulo.

Työ on alkuun vuokratyötä, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä asiakasyrityksemme palvelukseen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Laita hakemukseksi oheisen linkin kautta, haastattelemme tekijöitä jo hakuajalla.

 

Lisätiedot:

Sami Ikävalko 044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.