(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Motonet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Haemme Kuopion Motonet-tavarataloon 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

kesäsesongin ajaksi.

Oletko täysi-ikäinen, haluatko kehittyä kaupan alan ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Hae mukaan meidän vauhdikkaaseen porukkaan!

Osallistumme tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjaan, joka haastaa työnantajia ja toimialoja tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Työllistämme tänä kesänä yli 250 kesä- ja kausityöntekijää ympäri Suomen.

Aidosti innostunut sesonkityöntekijä

Kesätyöntekijämme ovat iloisia asiakaspalvelijoita, jotka ovat aidosti innostuneita työtään kohtaan. Motivaatiolla ja positiivisella tiimipelaajan asenteella pärjää pitkälle. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ratkaise peliä. Katsomme eduksesi erityisosaamisen tavaratalojemme tuotteista, joten mainitsethan näistä hakemuksessasi. Varaosamyynti-, myymälä- ja kassatyöskentely ovat henkilökuntamme päätehtäviä. Nyt haemme kesäksi:

  • kassatyöntekijöitä,
  • myyjiä varaosatiskille ja
  • myymälätyöntekijöitä.

Ilmoitathan hakemuksessasi, mikä työtehtävä kiinnostaa sinua eniten. Voit myös valita useamman vaihtoehdon.

Meillä sinua odottaa

  • Työt yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa; aikaisemmat kesätyöntekijämme ovat kehuneet erityisesti työilmapiiriämme ja työkavereitaan. 
  • Kesätyöntekijöitään arvostava työpaikka; kesätyöntekijämme mahdollistavat menestyksekkään toiminnan kesän aikana, olet meille tärkeä.
  • Avulias työyhteisö; ketään ei jätetä yksin vaan yhdessä tekemällä pääsemme pidemmälle.
  • Mielekkäät työtehtävät; omaa osaamistaan pääsee hyödyntämään ja työn odotukset ovat selkeät.

Näin haet vauhdikkaaseen joukkoomme 

Huomioithan, että kausi- ja kesätyöt voivat alkaa jo porrastetusti huhtikuussa, joten merkkaathan hakemukselle milloin sinulle sopii aloittaa työt. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme kausityöntekijöillemme jatkoa syksyllä osa-aikaisuuden muodossa. Lisätietoja voit kysellä tavaratalopäällikkö Juha Kankaanpäältä sähköpostitse (juha.kankaanpaa@motonet.fi) ja puhelimitse (+358306211181) arkisin klo 8-11.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2020.