(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Seasons HR Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Myyjä

 

Haemme asiakasyrityksellemme Hintakaareen energisiä myyntihenkilöitä.

Hintakaari on koko perheen edullinen ostosparatiisi josta löydät kaiken aina oikealla hinnalla. Tavaratalosta löytyy rakennustarvikkeet, työkalut, pienkoneet, kodinsisustus- ja taloustuotteet, perheen pienimmille lelut ja välineet sekä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Hintakaari on vuonna 1996 perustettu 100% Suomalainen perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan aina mahdollisimman hyvin sekä myös kuuntelee asiakkaidensa toiveita tuotevalikoimiin ja hintoihin liittyen.

Hintakaari avaa kuudennen myymälän vain 20 minuutin ajomatkan päähän Tampereen keskustasta, Kuljun Kartanoon Lempäälään ja haemme nyt 6-8 uutta työntekijää.

Haemme joukkoomme pitkäaikaisia vakituisia työntekijöitä, mutta myös määräaikaiset ja osa-aikaiset sopimukset ovat mahdollisia! Laitathan hakemuksesi siis pian, niin katsotaan yhdessä elämäntilanteeseesi parhaiten sopiva työskentelyn muoto.

Työt alkavat nopealla aikataululla, sillä myymälä avautuu jo huhtikuussa!

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta myyjän tehtävistä sekä motivoitunutta työasennetta. Haemme reipasta ja ahkeraa työntekijää, joka pystyy myös kiireisinä päivinä palvelemaan asiakkaita iloisin mielin. Työssäsi tarvitset oma-aloitteellisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä!

Työnkuva on monipuolinen ja sisältää laajalti erilaisia tavaratalon työtehtäviä kassatyöskentelystä hyllytykseen. Palkkauksessa käytetään kaupan työehtosopimusta.

 

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän hakemuksen oheisen linkin kautta. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Petro Vaitiniemi puh. 045 8728668