(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020
Oletko Sinä meidän seuraava asiakaspalveluhenkinen myyjä, jolla pysyy hymy kasvoilla niin asiakaskohtaamisissa kuin organisointitaitoja vaativien tehtävien lomassa?

Haemme nyt asiakkaallemme myynti- ja kassakokemuksen omaavaa kokoaikaista MYYJÄÄ Vantaan Porttipuistoon. Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisen asiakaskunnan palveleminen sekä myymälän muut työtehtävät päivittäin, kuten tuotteiden esillepano sekä varastotyöt. Työsuhde on kokoaikainen ja kestää vähintään KUUSI kuukautta. Työsuhde saattaa jatkua pidempäänkin.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, joustava sekä huolellinen. Loistat asiakaspalvelutilanteissa, mutta varastossa työskentelykään ei tuota ongelmia. Koska kyseessä on kaupan alan tehtävä, olethan valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Työvuorot sijoittuvat klo 08-21 välille.

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00 puh. 040 867 0450 tai maija.laivo@vps.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti! Täytä hakemus kotisivujemme kautta www.vps.fi.