(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

MYYJÄ

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja motivoitunutta myyjää täydentämään Jumbon tiimiämme.

 

Tärkeimpänä tehtävänäsi on palvella asiakkaita asiantuntevasti, ystävällisesti ja heidän tarpeensa tunnistaen. Työtehtäviisi kuuluvat myynnin ja asiakaspalvelun lisäksi mm. tuotteiden esillepano, tavaroiden vastaanotto, myymälän yleisen siisteyden ylläpito, myymälän avaaminen ja sulkeminen sekä tilitykset.

 

Olet ystävällinen ja palveluhenkinen persoona, joka saa asiakkaamme palaamaan luoksemme aina uudestaan. Hoidat työt aina pilke silmäkulmassa ja omaat aurinkoisen olemuksen, joka tarttuu kaikkiin muihin ympärillä oleviin. Et pelkää tuoda omaa persoonaasi esille asiakaskohtaamisissa ja hurmaat aidolla kiinnostuksellasi.

 

Arvostamme asiakaspalvelukokemusta, mutta tätäkin enemmän arvostamme innostunutta can do -asennetta sekä myyntihenkistä työotetta.

 

Finlayson tarjoaa sinulle monipuolisen työn vetovoimaisessa ja nopealiikkeisessä, aidosti arvojohdetussa yrityksessä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tuotteemme, tarinat niiden takana sekä kantaaottavat kampanjat saavat meidät itsemmekin innostumaan aina uudestaan. Tervetuloa mukaan tekemään maailmasta hieman parempi paikka olla ja elää meille kaikille.

 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi 31.1.2020 mennessä osoitteeseen rekry.retail@finlayson.fi ja otsikoi hakemuksesi "Myyjäksi Jumboon". Työsuhde on vakituinen osa-aikainen n. 20h/viikko ja työajat määräytyvät myymälän aukiolojen mukaisesti.

 

Lisätietoja paikasta antaa Maarit Bisso osoitteessa maarit.bisso@finlayson.fi.