(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Haemme asiakkaallemme myynti- ja kassakokemuksen omaavaa kokoaikaista MYYJÄÄ Vantaan Porttipuistoon. Työtehtäviin kuuluvat monipuolisen asiakaskunnan palveleminen sekä myymälän muut työtehtävät päivittäin. Työsuhde on kokoaikainen ja kestää vähintään KUUSI kuukautta. Työsuhde saattaa jatkua pidempäänkin.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, joustava sekä huolellinen. Loistat asiakaspalvelutilanteissa, mutta varastossa työskentelykään ei tuota ongelmia. Työ alkaa mahdollisimman pian ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Koska kyseessä on kaupan alan tehtävä, olethan valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Työvuorot sijoittuvat klo 08-21 välille.

Työtehtäviisi kuuluvat mm:
- varastotyö, hyllytys ja tuotteiden esillepano
- tuotteiden hinnoittelu
- myymälästä ja tuotteista huolehtiminen
- myyntityö vähintään suomen kielellä sekä erinomainen asiakaspalvelu
- kassatyöskentely

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00 puh. 040 867 0450 tai maija.laivo@vps.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti! Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemuksemme kotisivuillamme www.vps.fi.