(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haemme asiakkaallemme myyjää Kouvolaan aukeavaan koneliikkeeseen.

Liike myy koneita niin ammattikäyttöön kuin vapaa-ajalle. Tuoteryhmiä löytyy laajasti niin veneistä, vesijeteistä ja mönkijöistä aina puutarhakoneisiin.

Hakijalta odotamme aiempaa työkokemusta myyntialan töistä. Työskentely tapahtuu ajoittain täysin itsenäisesti, joten oma-aloitteisuus sekä kyky ratkaista ongelmia tulee olla hallussa. Eduksesi on niin työ-, kuin harrastetausta kyseisenlaisista menopeleistä. Työnkuvaan kuuluu myös liikkeeseen saapuvien koneiden kasaus myyntiin.

Koeajasta sovitaan erikseen ja se suoritetaan vuokratyöntekijänä Lisäpalvelun kautta, tämän jälkeen tapahtuu mahdollinen siirtymä asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Lähetä hakemuksesi meille välittömästi, jos tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

---

Vuodesta 2002 lähtien toiminut Lisäpalvelu Oy työllistää satoja henkilöitä kuukausittain ympäri Suomen, rakentamisen ja teollisuuden eri tehtävissä, sekä palvelualoilla.

Asiakkaitamme ovat mm. rakentamisen ja logistiikan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.