(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Emma's & Mama's

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Onko sisustus ja somistaminen intohimosi? Unelmien työpaikkasi SISUSTUSMYYJÄNÄ odottaa sinua Seinäjoella sijaitsevassa Emma's & Mama's -sisustusliikkeessä!
Tässä työssä tärkeää on asiakaspalvelutaidot sekä myyntialttius!

Asiakkaamme sisustus- ja lifestylemyymälä Emma's & Mama's etsii syötävän suloiseen liikkeeseensä kahta myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen jouluun saakka vahvistamaan aktiivista tiimiään. Emma's & Mama'sissa pääset työskentelemään ihanien asiakkaiden ja tuotteiden parissa.

Toisen myyjän työtehtävät sijoittuvat asiakkaiden palveluun myymälässä, tuotteiden vastaanottoon sekä esille laittoon. Toisen myyjän työtehtävät sijoittuvat verkkokaupan asiakaspalveluun ja hän on myös myymälässä ja mukana messuilla.

Solahtaaksesi osaksi Emma's & Mama'sin inspiroivan ihastuttavaa myymälää tarvitset aikaisempaa kokemusta kaupan alalta ja/tai alan koulutusta. Asiakaspalvelu sisustustuotteiden parissa vaatii sinulta esteettistä silmää ja aitoa kiinnostusta sisustamista kohtaan, mutta toisaalta myös järjestelmällinen työskentelyote on työssä tärkeää. Toivomme, että sinulta löytyy kokemuksen tuomaa itsevarmuutta, minkä myötä työskentelet mielelläsi itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja kohtaat mahdolliset ongelmatilanteet ratkaisukeskeisellä otteella.

Työ alkaa HETI KUN SOPIVAT HENKILÖT LÖYTYVÄT joten hae nopeasti tehtävää! Työsuhteen kesto on joulukuun loppuun saakka ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Viikoittaisia työtunteja on tarjolla 15h. Liike on arkisin avoinna 10-18 ja myös viikonloppuisin (sunnuntait ennen joulua), joten työvuorosi tulevat sijoittumaan kaikille viikonpäiville. Työ sopii myös opiskelijalle jos pystyt työskentelemään joinain päivinä klo 14 alkaen.

Odotamme hakemustasi innolla! Aloitamme haastattelut heti sopivien hakemusten saavuttua. Huomioimme ainoastaan hakulinkin kautta tulleet hakemukset. Lisäkysymyksiin työtehtävästä vastaa ainoastaan Barona Seinäjoki sähköpostilla seinajoki@barona.fi