(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Myyjä – Laattapiste Vaasa

Palvelemme asiakkaitamme Vaasassa pienellä, osaavalla ja tehokkaalla tiimillä. Varmistaaksemme sen laatutason, jota asiakkaat odottavat meiltä, tarvitsemme joukkoomme vielä yhden avainhenkilön. Olisitko sinä se oikea?

Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Mitä myyjän työ sisältää?
Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä laadukkaita kylpyhuoneratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille, mutta palvelet myös ammattiasiakkaitamme, pieniä ja keskisuuria rakennus- ja asennusliikkeitä. Älä epäröi hakea, vaikka et tuntisi tuotteitamme – perehdytämme sinut alan ammattilaiseksi.

Mitä toivomme sinulta?
Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan remontissaan. Arvostamme koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne. Ymmärrys rakentamisesta tukisi tehtävässä onnistumista, mutta ei ole välttämätöntä.

Kattavan, kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn perehdytyksen ansiosta pääset nopeasti kiinni työhön. Samalla tutuksi tulevat niin tuotteemme, konseptimme kuin järjestelmämme. Tukenasi ovat kollegasi Vaasassa sekä koko muu Laattapisteen organisaatio.

Mitä tarjoamme?
Kylpyhuonemyyjän työssä riittää mukavasti sekä haastetta että kasvavan ja kehittyvän yrityksen mahdollisuuksia. Työyhteisömme on lämminhenkinen, rento ja avoin, joten porukkaan on helppo päästä mukaan.

Palkitsemme sinut kaupan alan työehtosopimuksen mukaisella kiinteällä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla. Näytöt ammattiasiakasmyynnin kehittymisestä huomioidaan jatkossa kiinteän kuukausipalkan suuruudessa. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun.

Lisäksi olet oikeutettu lukuisiin muihin työsuhde-etuihin, joihin lukeutuvat muun muassa tuntuva henkilökunta-alennus tuotteista sekä terveys- ja kuntokartoitukset. Tämän ohella sinulla on esimerkiksi mahdollisuus osallistua juoksutapahtumiin ja laskettelureissulle.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi su 15.9. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!