(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Satakunnan Osuuskauppa, Kauppa, Sokos ja Emotion, Sokos Satakunta, Sokos kukkamyynti

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Sokos Satakuntaan haetaan myyjää floristin tehtäviin

Sokos Satakuntaan haetaan sidontataitoista floristia myyjän tehtäviin. Kyseessä on osa-aikainen (30h), toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Valikoimasta löytyvät leikkokukat sekä vaativaakin sidontatyötä edellyttävät hautavihot ja morsiuskimput, joten kokemus kukkasidontatyöstä on edellytys tehtävässä toimimiselle. Edellytämme myyjiltä asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteista otetta työhön. Odotamme joustavuutta erilaisten työtehtävien ja -aikojen suhteen: hakemamme myyjät kehittävät ja myyvät aktiivisesti kukkapisteen tuotteita, mutta tekevät myös tarvittaessa myyjän töitä Sokoksen eri osastoilla.

Tarjoamme valitulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työn sekä mahdollisuuden kehittää alati kasvavaa Sokoksen kukkapistettä.

Sokoksella työskentelee yhteensä 40 työntekijää, joista 3 pääasiassa kukkapisteessä.

Lisäksi tarjoamme valitulle Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.
Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia.

Hakuaika päättyy su 15.9.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Päivi Koskinen p. 045 675 0511.