(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Urheilun Unelma-Arpa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Oletko vailla osa- tai kokoaikaista työtä, jossa pystyt itse vaikuttamaan ansiotasoosi oman tekemisen ja menestymisen kautta? Meillä se onnistuu, haemme nyt myyntineuvottelijoita Tampereen myyntitoimistollemme. Työtehtävänäsi on myydä Suomen suurinta ja monipuolisinta tavara-arpajaista puhelimitse niin olemassa oleville kuin uusillekin asiakkaille.

Työtä teemme Olympiakomitean ja urheiluliittojen kanssa yhteistyössä edistääksemme lasten ja nuorten urheilumahdollisuuksia. Omalla panoksellasi ja hyvällä tuloksella voit vaikuttaa huomattavasti palkkaasi. Työhön kuuluu kiinteä takuupalkka, jonka lisäksi voit nostaa ansioitasi oman tuloksesi myötä.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myynnistä. Panostamme työntekijöidemme kehitykseen ja tarjoamme jatkuvaa koulutusta työsuhteen aikana. Työssä sinulla on mahdollisuus osoittaa kykysi, joiden myötä tarjoamme mahdollisuuden rakentaa urapolkuasi ja hyvin suoriuduttuasi voit edetä jopa tiimisi esimieheksi asti.

Jos olet henkilö, joka nauttii tuloshakuisista myyntitehtävistä, on työkaverina positiivinen ja sinulla on itsenäinen sekä rohkea työote, olet juuri etsimämme henkilö! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, vaan tärkeämpää on motivoitunut asenne ja halu menestyä tehtävässä. Etsimmekin tiimiimme energisiä, sosiaalisia sekä oma-aloitteisia persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään ja saada lisää kokemusta myynnistä. Edellytämme hakijoilta 16 vuoden ikää sekä hyvää suomen tai ruotsin kielen taitoa.

Meidän tiimissämme voit halutessasi ja hyvin suoriuduttuasi jatkaa myös kesän jälkeen niin osa- kuin kokoaikaisenakin! Normaalit toimistoaikamme ovat 9-16, mutta halutessasi myös iltavuorot ovat mahdollisia. Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta ja haluat kuulla lisää, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja laita hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta.

 

Lisätiedot ja hakemukset osoitteessa:

www.varainhankinta.fi

Sähköposti: rekry@unelma-arpa.fi

Puh: 050 573 9385 (arkisin klo 9-16)