(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Barona Sales Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Oletko vailla kokoaikaista työtä ja haluat löytää työn, jossa pystyt vaikuttamaan ansiotasoosi oman tekemisen laadun ja hyvän tuloksen kautta?

Haemme asiakasyrityksellemme myyjiä Kajaaniin kokopäivätyöhön. Työssä tehtävänäsi on myydä monipuolisesti operaattorialan tuotteita puhelimitse niin asiakasyrityksen olemassa oleville kuin uusille asiakkaille. Omalla panoksella ja menestymisellä voit vaikuttaa huomattavasti palkkaasi. Työhön kuuluu kiinteä ICT-alan työehtosopimuksen mukainen takuupalkka 10,91e/h, mutta myyjiemme keskiansiot ovat n. 19e/h.

Työhön tarjotaan kattava kolmen viikon perehdytys ja sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myyjän työstä. Asiakasyrityksemme panostaa työntekijöiden kehitykseen ja tarjoaa jatkuvaa koulutusta työsuhteen aikana. Työssä sinulla on mahdollisuus osoittaa kykysi ja asiakasyrityksemme tarjoaa mahdollisuuden rakentaa talon sisällä erilaisia urapolkuja.

Hakemamme henkilö on tuloshakuinen ja nauttii tuloksellisesta myyntityöstä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta puhelimitse tehtävästä työstä, vaan tärkeämpää on motivoitunut asenne ja halu menestyä tehtävässä.

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta ja haluat kuulla lisää, laita rohkeasti hakemusta tehtävään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Valtteri Honka (valtteri.honka@barona.fi)