(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

MYYJÄ - LAATTAPISTE

Onnelliset perhetapahtumat sekä liiketoiminnan kasvu ovat taustalla sille, että olemme kevään aikana palkanneet Vantaan-myymäläämme jo useita kylpyhuonemyyjiä. Tiimissämme olisi vielä tilaa kolmelle uudelle myyjälle – olisitko sinä yksi heistä?

Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Mitä myyjän työ sisältää?
Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä laadukkaita kylpyhuoneratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Myyjillämme on monenlaisia rooleja, joista etsimme sinulle sopivan. Älä siis turhaan epäröi hakea, vaikka et tuntisi tuotteitamme – perehdytämme sinut alan ammattilaiseksi.
 

Mitä toivomme sinulta?
Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan remontissaan. Arvostamme koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne.

Kattavan, kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn perehdytyksen ansiosta pääset nopeasti kiinni työhön. Samalla tutuksi tulevat niin tuotteemme, konseptimme kuin järjestelmämme. Tukenasi ovat toisten myyjien lisäksi tekniset asiantuntijamme.
 

Mitä tarjoamme?
Kylpyhuonemyyjän työssä riittää mukavasti sekä haastetta että kasvavan ja kehittyvän yrityksen mahdollisuuksia. Työyhteisömme on lämminhenkinen, rento ja avoin, joten porukkaan on helppo päästä mukaan.

Palkitsemme sinut kaupan alan työehtosopimuksen mukaisella kiinteällä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun.

Lisäksi olet oikeutettu lukuisiin muihin työsuhde-etuihin, joihin lukeutuvat muun muassa tuntuva henkilökunta-alennus tuotteista, terveys- ja kuntokartoitukset, ohjattu taukoliikunta sekä säännöllinen hieronta. Tämän ohella sinulla on esimerkiksi mahdollisuus osallistua juoksutapahtumiin ja laskettelureissulle sekä virkistäytyä tauolla päiväunihuoneessa.
 

Kiinnostuitko?
Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi to 25.7. mennessä osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!