(Poistunut julkaisusta)

Myyjä
Isku Koti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Haemme Isku Kodin pääkaupunkiseudun myymälöihin energisiä huippumyyjiä! 

Iskun sisustusmyyjä on oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka haluaa olla paras työssään – oletko sinä sellainen Meillä ei pelätä asiakasta. Hymysi ei siis hyydy kovimmankaan kiireen keskellä, vaikka palveltavanasi olisi useampi asiakas yhtä aikaa. Hallitset tavanomaiset tietokoneohjelmat, sekä pystyt omaksumaan uudet työkalut, tehtävät ja toimintatavat nopeasti. Ammattitaitoinen myynnillinen asiakaspalvelu on meille Iskussa tärkeää ja siksi toivomme, että omaat vahvan myynnillisen asenteen, osaat kartoittaa asiakkaan tarpeen ja sinulla on kyky tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä sisustusratkaisuja. Sisustusratkaisujen löytämiseksi tarvitset visuaalista silmää ja tarkkaa työskentelyotetta. 

Toivomme hakijan 

  • olevan tavoiteorientoitunut
  • keskittyvän tekemiseen myynnillisten tavoitteiden kautta ja että mittaat onnistumisia tavoitteiden saavuttamisella 
  • osaavan muodostaa asiakkaalle ratkaisuja

Tarjoamme 

  • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän mukavan rennossa ja kannustavassa myyntitiimissämme, jossa ei ole kahta samanlaista päivää
  • laajan ja laadukkaan valikoiman alan huipputuotteita
  • tunnetun ja arvostetun kotimaisen brändin sekä tukiverkoston alan huippuosaajia
  • henkilöstöedut, kuten lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu ja toimiva työterveyshuolto

Myymälämme ovat auki myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten olethan valmis työskentelemään kaikissa työvuoroissa sekä satunnaisesti myös muissa pääkaupunkiseudun myymälöissä? Tarjoamme viikkotyöajaksi 15-30h/vko (noudatamme 26 viikon tasoittumisjaksoa). 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja pyrimme aloittamaan haastattelut heti. Työt alkavat kesäkuun aikana. 

Voit osoittaa jo hakemuksessa, että missä pääkaupunkiseudun myymälässä haluaisit työskennellä (Kauppakeskus Redi, Stockmann, Espoo, Kauppakeskus Viisari, Porttipuiston liikekeskus tai Kauppakeskus Lanterna).